Rondleidingsysteem

Het verkennen en ontdekken van de wereld om je heen begint bij een rondleidingsysteem met hoogwaardige kwaliteit. Of jouw organisatie zich nu richt op toeristen die een nieuwe stad willen ontdekken, cultuurliefhebbers die historische locaties bezoeken of juist op avonturiers die graag off-road plekken willen ontdekken. De rondleidingsystemen van AV Guide bieden jouw publiek een onvergetelijke reiservaring. Benieuwd naar de rondleidingsystemen uit het assortiment van AV Guide? Lees dan verder.

Wat is een rondleidingsysteem?

Een rondleidingsysteem is een elektronisch apparaat dat de zender verbindt met de ontvanger, het publiek. Met dit apparaat kan je een grote groep mensen tegelijkertijd van informatie voorzien over de rondleiding die wordt gegeven. De tourguide systemen van AV Guide zijn ontworpen van hoogwaardige kwaliteit materiaal en ze zijn gemakkelijk en snel te installeren. Dit maakt het mogelijk voor zowel de tourguide als het publiek om snel en zorgeloos te genieten van de rondleiding die zij in het vooruitzicht hebben.

Wat zijn de voordelen van een rondleidingsysteem?

Het gebruik van een rondleidingsysteem brengt diverse voordelen met zich mee. Wij hebben de voordelen van dit type systeem voor je op een rij gezet:

1. Focus en betrokkenheid vergroten

Een rondleidingsysteem zorgt voor meer focus onder het publiek en vergroot de betrokkenheid. Door de headset voelt het alsof het publiek persoonlijk wordt toegesproken. Hierdoor zullen zij zich betrokken voelen bij de boodschap en de persoon die deze boodschap over wil brengen.

2. Gedetailleerde informatie

Een rondleidingsysteem biedt het publiek gedetailleerde informatie over de bezienswaardigheden om hen heen. De rondleidingsystemen van AV Guide zijn voorzien van kraakhelder geluid. Hierdoor werken de systemen, zelfs op plekken waar veel lawaai is, uitstekend.

3. Aanpasbaarheid

De rondleidingsystemen zijn eenvoudig aan te passen naar de wensen en behoeften van jouw organisatie. Daarnaast zijn de systemen gemakkelijk schaalbaar, waardoor het niet uitmaakt of een grote of kleinere groep deelnemers aan een rondleiding deelneemt.

Rondleidingsysteem huren

Benieuwd naar alle mogelijkheden van het huren van een rondleidingsysteem? Onze specialisten denken graag met je mee en voorzien je van vrijblijvend advies. Met onze jarenlange ervaring met verhaal-en rondleidingsystemen zien wij als geen ander de waarde van het overbrengen van een boodschap in. We passen dan ook graag onze systemen aan op jouw wensen en behoeften. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.