Rondleidingsystemen

AV Guide werkt met drie toonaangevende hoofdmerken: Sennheiser, Listen Talk en Tonwelt. Deze gerenommeerde merken bieden hoogwaardige apparatuur voor rondleidingssystemen, waarmee AV Guide klanten voorziet van topkwaliteit audio-oplossingen voor hun begeleide tours en evenementen. Met deze krachtige samenwerking kunnen ze een breed scala aan mogelijkheden aanbieden en voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten.

Sennheiser Tourguidesystemen

Sennheiser is een bekend Duits merk voor hoogwaardige audiotechnologie, vooral bekend om koptelefoons, microfoons en draadloze audioapparatuur. Ze staan bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het merk heeft een sterke reputatie en wordt wereldwijd gewaardeerd door audioliefhebbers en professionals.

AV Guide heeft Sennheiser Mobile Connect in het verhuurpakket, informeer naar de mogelijkheden.

Een standaard set bestaat uit een transport-/laadkoffer met 20 ontvangers en 1 zendermicrofoon. De sets kunnen worden aangevuld met de volgende onderdelen:

Zenders Sennheiser

SR-2020D

Meervoudig begaafd! Voor elk van uw producties levert de compacte hightech-zender SR 2020-D perfecte audio op precies de juiste manier.

product afbeelding
Product specificaties

SKM-2020D

Handzendermicrofoon

product afbeelding

SK-2020D

Zakzender met HS-2 headsetmicrofoon

product afbeelding

Ontvangers Sennheiser

EK 2020-D

Of het nu gaat om conferenties, rondleidingen of gehoorondersteuning: deze uiterst stevige en veelzijdige bodypack-ontvanger biedt uitstekende audio en gebruiksgemak voor uw gasten. De EK 2020-D-II kan worden gebruikt met een koptelefoon of een inductie neklus voor het overbrengen van het geluid naar hoortoestellen die zijn uitgerust met een T-spoel.

product afbeelding
Product specificaties

HDE 2020

De stethoset Tourguide-ontvanger is de comfortabel te dragen ontvanger van het digitale Tourguide-systeem 2020-D. Dit unieke apparaat integreert zowel de ontvanger als de hoofdtelefoon en biedt vele voordelen.

product afbeelding
Product specificaties

Laders Sennheiser

EZL-2020-10L

Transportlaadkoffer voor 10 ontvangers.

product afbeelding

EZL-2020-40L

Stationaire laadkoffer voor 40 ontvangers

product afbeelding

EZL 2020-20L

Het Sennheiser 2020-D Tourguidesysteem bestaat uit verschillende componenten. De opladercase van onze Sennheiser EZL 2020-20L is zo ontworpen dat deze zeer gebruiksvriendelijk is. Het fungeert als een opslag- en veeleisend station voor de Tourguide-ontvangers en -zender.

product afbeelding
Product specificaties

Listen TALK / 2-weg communicatie systeem

ListenTALK heeft de perfecte oplossing voor rondleidingen waarbij de deelnemers vragen willen stellen. Zelfs in lawaaierige omgevingen biedt ListenTALK uitkomst.

Met ListenTALK kunt u groepscommunicatie mogelijk maken met een verbazingwekkende geluidskwaliteit, zowel binnen als buiten, in elke faciliteit.

Bij AV Guide zijn er diverse headsets, hoofdtelefoons en inductielussen leverbaar, en wij adviseren u graag voor de juiste toepassing. AV Guide verkoopt en verhuurt deze systemen om ervoor te zorgen dat u de perfecte audio-oplossing vindt voor uw specifieke behoeften.

Producten Listen TALK

Tonwelt, bezoekerssystemen

Tonwelt is een Duitse fabrikant van rondleiding- en bezoekerssystemen. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen door de systemen volledig aan de klantspecificaties te programmeren. Hun assortiment omvat draadloze ontvangers, koptelefoons en zenders van hoge kwaliteit.

Tonwelt staat bekend om hun focus op innovatie en klanttevredenheid, waardoor ze een gewaardeerde partner zijn voor diverse evenementen en locaties over de hele wereld.

Producten Tonwelt