Tourguide systeem

Een tourguide systeem is de ultieme manier om de wereld te ontdekken. Met dit systeem bereik je een groot publiek op hetzelfde moment en til je de ervaring van het publiek naar een hoger niveau. Met onze jarenlange ervaring in vertaal- en rondleidingsystemen begrijpen we als geen ander de kracht van hoogwaardige kwaliteit apparatuur. Of je nou rondleidingen organiseert in een stad, binnen een bedrijf, in een museum of off-road locaties verkent, de tourguide systemen van AV Guide maken het mogelijk. Wij bieden dan ook een onvergetelijke ervaring voor jouw publiek.

Wat is een tourguide systeem?

Een tourguide systeem is een elektronisch apparaat dat is ontworpen om gedurende een reis of rondleiding het publiek te begeleiden en te voorzien van informatie. De tourguide systemen van AV Guide bieden het publiek een onvergetelijke reiservaring, ook wanneer de tour plaatsvindt op een locatie waar veel lawaai is zoals een drukke straat of toeristische attractie. Het geluid is kraakhelder en behoudt hierdoor de focus van het publiek, waardoor zij geen informatie hoeven te missen.

De voordelen

Een tourguide systeem inzetten brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben de voordelen van dit rondleidingsysteem voor je op een rij gezet:

1. Vergroot de focus van het publiek

Door gebruik te maken van een tourguide systeem wordt de focus van het publiek vergroot, doordat zij niet worden afgeleid door omgevingsgeluiden of ruis.

2. Betrokkenheid vergroten

De betrokkenheid van het publiek wordt vergroot. Het tourguide systeem biedt namelijk een persoonlijke ervaring.

3. Schaalbaar

Het systeem wordt volledig aangepast aan de wensen en behoeften van jouw organisatie en het bijbehorende publiek, waardoor het doel bereikt wordt.

Tourguide systeem huren

Huren van diverse systemen is bij AV Guide een eenvoudige klus. Onze specialisten denken graag met de wensen en behoeften van jouw organisatie mee en voorzien je graag van een product op maat. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je jouw publiek bereikt en de betrokkenheid vergroot. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!