Tourguide audio system rental

AV Guide is jouw partner in de verhuur van audiovisuele tourguide systemen. Onze audiosystemen zijn de oplossing voor reisgidsen en touroperators die hun gasten een onvergetelijke en comfortabele ervaring willen bieden tijdens hun rondleidingen. Bij AV Guide staat de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en het comfort van de tourguide audio-systemen voorop. Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf of organisatie op het gebied van tourguide system rental kunnen betekenen? Lees dan verder.

Tourguide

Bij het organiseren van tours draait het om de gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Voor het bieden van deze ervaring speelt de kwaliteit van de apparatuur een grote rol. Hierdoor vind je in ons assortiment enkel de beste merken uit de branche, waarmee wij onze klanten alleen de hoogste kwaliteit apparatuur bieden. Dit maakt onze audiosystemen uitermate geschikt voor het geven van tours/rondleidingen in drukke omgevingen waar veel omgevingsgeluiden zijn. Denk aan drukke straten, toeristische attracties of musea. De gasten verstaan met onze apparatuur ieder woord en hoeven niets van de tour te missen.

De tourguide apparatuur van AV Guide is zeer gebruiksvriendelijk, zodat zowel jij als jouw gasten binnen enkele minuten zorgeloos kunnen genieten van de tour.

Audiotours

Naast het zenden van informatie door middel van onze tourguide systemen is het sinds 2018 ook mogelijk voor de deelnemers om gedurende een rondleiding terug te praten en vragen te stellen. Dit is mogelijk gemaakt door Mobile Connect toe te voegen aan het verhuurpakket van onze tourguide systemen.

Tourguide audio system rental

AV Guide is sinds 1986 dé specialist in rondleidingen en vertaalsystemen. Met onze jarenlange ervaring in de audiovisuele branche begrijpen wij als geen ander de behoeften van zowel de gidsen als de deelnemers aan de rondleiding. Hierom bieden wij op maat gemaakte audio-oplossingen aan de hand van jouw wensen en behoeften. Naast hoogwaardige kwaliteit audioapparatuur staat ons zeer gemotiveerde team dag en nacht klaar voor het bieden van een uitstekende service op het gebied van rondleidingsystemen en vertaalsystemen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen in tourguide audio system rental? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.