Over ons

AV Guide is ontstaan uit Nieuwenhuis Audiovisueel en midden jaren 80 was het Nieuwenhuis die als eerste de toenmalige Sennheiser Infoport rondleidingset voor verhuur beschikbaar had. Door de tijd heen zijn er door Sennheiser nieuwe producten ontwikkeld en deze zijn altijd aan het verhuurprogramma toegevoegd en de verhuurvoorraad is door de jaren heen flink uitgebreid.

 

Door toenemende vraag en specialisatie is in 2019 AV Guide by Nieuwenhuis opgericht. Sinds die tijd werken de bedrijven AV Guide en Nieuwenhuis Audiovisueel  volledig zelfstandig van elkaar. Vanzelfsprekend is er nauwe samenwerking zodat wij ook in aanvullende AV-apparatuur kunnen voorzien. Kijk op www.nieuwenhuis.net voor de mogelijkheden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij AV Guide hoog in het vaandel. Sinds kort zijn wij in het bezit van een volledig elektrische Volkswagen ID-Buzz waarmee milieuvriendelijk transport gedaan wordt en bezorging in Zero Emmissie-zones geen probleem is. Stroomopwekking wordt gedaan door 32 zonnepanelen die naast de opladen van de auto’s ook voldoende stroom genereren voor de stroombehoefte binnen ons bedrijf zoals ook voor het opladen van de Tourguide systemen.

Contact

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten van het kopen van apparatuur via AV Guide?

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op of mail naar info@avguide.nl