Headsets huren

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van headsets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! AV Guide is sinds 1986 dé specialist op het gebied van rondleiding- en vertaalsystemen. Wij bieden een breed scala aan headsets voor diverse toepassingen aan. Of je nou op zoek bent naar headsets voor een congres, bijeenkomst, presentatie, vertaling of tour. Samen brengen we de wensen en behoeften van zowel jouw bedrijf als van de gasten in kaart en bieden we een op maat gemaakt advies. Meer informatie over headsets huren? Lees dan verder of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Headset met microfoon

Onze headset systemen bestaan uit twee onderdelen: de zender, de persoon die op normaal spraakniveau zijn gasten of het publiek kan bereiken en de ontvanger. De ontvanger ontvangt door middel van zijn of haar headset de gesproken informatie van de zender. Door het leveren van hoogwaardige kwaliteit audioapparatuur, is het mogelijk om zelfs op drukke plekken het publiek helder en duidelijk te bereiken. Daarnaast kan het gebruik van headsetsystemen de focus en betrokkenheid onder het publiek vergroten. De gasten worden niet afgeleid door ruis of omgevingsgeluiden, waardoor zij de boodschap optimaal zullen ontvangen.

Rondleidingset

Een ander woord voor headsets in de audiovisuele branche is ook wel rondleidingset. Headsets zijn de perfecte oplossing om een grote groep mensen, bijvoorbeeld gedurende een bedrijfsrondleiding, tegelijkertijd te voorzien van informatie. Doordat onze headsets zeer gebruiksvriendelijk zijn, kunnen zowel de tour guide als de deelnemers binnen enkele minuten na aankomst zorgeloos genieten van de tour. Daarnaast zijn de headsets gemakkelijk schoon te maken, vooral wanneer een bedrijf meerdere rondleidingen per dag organiseert, is hygiënische apparatuur van groot belang. Ons ervaren technische team helpt bij het opzetten en instellen van de apparatuur en zorgt ervoor dat de headsets, nog voordat je deze in de praktijk gaat gebruiken, naar behoren werken.

Headsets huren met microfoon

Voor het huren of kopen van audiovisuele apparatuur als headsets, ben je bij AV Guide aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de audiovisuele branche, weten wij als geen ander hoe belangrijk hoogwaardige kwaliteit apparatuur en een uitstekende service is. Ons zeer gemotiveerde team staat dag en nacht voor je klaar en helpt graag bij het leveren van een op maat gemaakte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor jouw evenement of rondleiding kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.