Audiotour devices

Op zoek naar audiotour devices voor een zakelijke bijeenkomst, congres of bedrijfsrondleiding? Dan ben je bij AV Guide aan het juiste adres. AV Guide is namelijk al sinds 1986 gespecialiseerd in vertaal- en rondleidingsystemen. Audiotour devices zijn draagbare apparaten die gebruikt worden door uw publiek tijdens een bijeenkomst, congres of bedrijfsrondleiding waarbij het publiek wordt voorzien van informatieve en interessante informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze apparaten op jouw evenement? Lees dan verder of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is een audiotour device?

Audiotour devices kunnen het publiek in staat stellen om op zijn of haar eigen tempo te verkennen en informatie te ontvangen over de bezienswaardigheden die zij tegenkomen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een koptelefoon. Daarnaast kunnen audiotour devices ingezet worden om de focus en de betrokkenheid van het publiek te vergroten. Door gebruik te maken van deze apparaten gedurende een bijeenkomst, vergadering, rondleiding of zakelijk congres wordt de ruis van de omgeving beperkt. Dit zorgt voor minder afleiding bij de bezoekers, waardoor de boodschap beter overgebracht kan worden.

Rondleiding set

Audiotour devices zijn ook wel bekend onder de naam: rondleiding set. Rondleiding sets zijn ingericht om een grote groep mensen tegelijkertijd te voorzien van informatie. Deze sets worden veel gebruikt door tourguides die rondleidingen in museums of bij toeristische attracties geven. De rondleidingsets van AV Guide zijn van hoogwaardige kwaliteit en maken het mogelijk om zelfs op drukke plekken de gebruiker te voorzien van de beste geluidskwaliteit.

Audiotour devices huren

Met onze jarenlange ervaring in vertaal- en rondleidingsystemen, weten wij als geen ander in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Is jouw organisatie geïnteresseerd of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren specialisten denken graag met je mee in het vinden van een passende, op maat gemaakte oplossing.