Audiotour apparatuur

Hoogwaardige kwaliteit audiotour apparatuur is een onmisbaar component om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Door onze jarenlange ervaring in de audiovisuele branche, weten wij als geen ander waar de behoeften van jouw gasten ligt en hoe wij hier samen op in kunnen spelen. Of je nou actief bent in de toerismebranche, of dat je een zakelijk congres of bijeenkomst organiseert. AV Guide heeft voor iedere behoefte een advies op maat.

Hoe werkt audiotour apparatuur?

Audioapparatuur ofwel tourguide-systemen werken met behulp van een zender en ontvanger. De tourguide is de zender en hierdoor de bron van de audio-informatie die wordt uitgezonden naar de headsets van de ontvangers. Tourguide-systemen maken het mogelijk om meerdere gasten tegelijkertijd te voorzien van informatie tijdens een rondleiding of congres. Doordat onze audiovisuele systemen van hoogwaardige kwaliteit zijn, blijft het ongeacht de omgeving voor de bezoekers mogelijk om de informatie te horen.

Waarom een tourguide systeem huren?

Het huren van een tourguide systeem brengt vele voordelen met zich mee. Zoals eerder benoemd is het mogelijk om meerdere gasten op hetzelfde moment te voorzien van informatie. Wij hebben de voordelen van het huren van een tourguide systeem voor je op een rijtje gezet:

Persoonlijke ervaring

Met het inzetten van een tourguide systeem gedurende een rondleiding of presentatie wordt de persoonlijke ervaring met de tour of de presentatie verbeterd.

Focus en betrokkenheid

Doordat de gasten niet worden gehinderd door ruis of omgevingsgeluiden, wordt onder andere de focus verbeterd. Daarnaast wordt er een grotere betrokkenheid gecreëerd gedurende de rondleiding of presentatie.

Audiotour apparatuur huren

Overweeg je het om audiotour apparatuur te huren? Wij van AV Guide denken graag met je mee. Al sinds 1986 zijn wij de specialist in rondleidingen en vertaalsystemen. Samen met ons zeer gemotiveerde team staan wij dag en nacht voor onze klanten klaar om hen de beste service te bieden. Wil je persoonlijk advies of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.